Over JF

JF Translation Services: vertalen met een schat aan praktijkervaring voor uw perfecte tekst.


Mijn naam is Frank Rousse. De letters ‘JF’ in mijn bedrijfsnaam staan voor de initialen van de familienamen. Door studie en werkervaring ben ik al 15 jaar ‘talig’ bezig. In mijn studietijd heb ik mij toegelegd op het mondeling en schriftelijk perfectioneren van het Duits en Engels. Voordat ik mijn vertaalbureau ben gestart, heb ik mij in de functies in het bedrijfsleven o.a. beziggehouden met het schrijven van documentatie voor bedrijfssoftware.

In 2003 ben ik naast mijn vaste baan, begonnen met de vertaalstudie Duits aan de ITV Hogeschool en heb deze in 2007 succesvol mogen afronden.

In 2017 begon het ‘te kriebelen’ en ben ik gestart met mijn vertaalbureau. Inmiddels ben ik al weer bijna een jaar als freelance-vertaler actief. De opdrachten die ik uitvoer zijn heel divers, wat het aantrekkelijk en boeiend maakt. Ik werk voor een aantal bekende vertaalbureaus in Nederland en doe ook opdrachten direct voor bedrijven. Ik verwijs u graag naar mijn LinkedIn profiel, www.linkedin.com/in/frankrousse